LUDNICA NA CAMP NOUU: Barcelona juriša na još jedan trofej, pogledajte golčinu Dembelea za ulazak u polufinale Kupa kralja…

Iste večeri ulaznicu za polufinale osigurali su i nogometaši Osasune koji su u Pamploni nakon produžetaka slavili protiv Seville s 2:1 (1:1).

  • Sport

  • 26. Jan. 2023  

  • 0

Nogometaši Barcelone su izborili polufinale Kupa kralja i to najviše zahvaljujući Ousmaneu Dembeleu, strijelcu jedinog pogotka u okršaju s Real Sociedadom (1:0).

Katalonski div veliki je vjetar u leđa dobio u 40. minuti kada je zbog žestokog starta na Sergiju Busquetsu veznjak gostujućeg sastava Brais Mendez zaradio izravni crveni karton.

Igrači Sociedada zadržali su nulu do kraja prvog poluvremena, ali u 52. minuti nisu uspjeli zadržati Dembelea koji se sjurio po desnoj strani i snažnim udarcem izazvao erupciju oduševljenja na tribinama. Taj pogodak pokazao se i kao odlučujući te je označio 27. uzastopni poraz Real Sociedada na Camp Nouu.

Pogodak Dembelea pogledajte OVDJE.

Iste večeri ulaznicu za polufinale osigurali su i nogometaši Osasune koji su u Pamploni nakon produžetaka slavili protiv Seville s 2:1 (1:1).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...