BRAZZO U AKCIJI: Bayern dobio veliko pojačanje, potpisao legendarni napadač…

On je s Bavarcima potpisao saradnju na godinu dana, a ugovor će važiti od 1. jula

  • Sport

  • 08. Maj 2020  

  • 0

Legendarni njemački napadač Miroslav Klose jučer je potpisao ugovor s Bayernom.

Klose je prije četiri godine odlučio završiti svoju igračku karijeru i posvetiti se trenerskom poslu. On je vodio kadetsku ekipu Bayerna, ali će sada dobiti šansu u stučnom štabu prvog tima.

Nedavno je Hansi Flick dobio novi ugovor, te je odlučio izabrati svoje pomoćnike u ekipi. Njegov novi pomoćnik od naredne sezone će biti upravo Klose.

Klose je s Bavarcima potpisao saradnju na godinu dana, a ugovor će važiti od 1. jula. Legendarni napadač će dobiti mjesto prvog pomoćnika, a u stručnom štabu je još Danny Rohl.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...