CORAXOV KUTAK: Vučić je pronašao krmka koji će za njega upaliti baklju...

Aleksandru Vučiću nikako nije teško da pronađe nekoga ko će zapaliti baklju.

Ilustracija: CORAX/Danas

  • Kultura

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

Da, trudi se predsjednik Srbije da opravda bakljade u Srbiji tokom policijskog sata. Zapravo, ne trudi se da ih opravda toliko koliko se trudi da organizaciju navijačkog divljanja na krovovima beogradskih zgrada pripiše nekoj omladinskoj organizaciji.

Koja pritom, i da jeste omladinska, pripada nekoj od ekspozitura njegove Srpske napredne stranke. Recimo da su to mladi iz ogranka SNS-a Voždovac, Surčin ili Novi Beograd.

Kao što vidite iz priloženog, sada je u ulozi manijaka s bakljom njegov omiljeni zastupnik u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović, neopisivi imbecil.

(D. B.)        

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...