NOVI INCIDENT U CRNOJ GORI: Mladić nasrnuo na sveštenika u Baru

Barska policija uhapsila je mladića S. K. (20) zbog sumnje da je prijetio svešteniku, saopšteno je danas iz Uprave policije.

  • Regija

  • 22. Maj 2020  22. Maj 2020

  • 1

Kako se navodi, sveštenik N. R. prijavio je ranije danas da ga je ispred crkvene kuće koja se nalazi u blizini Crkve svetog Nikole u Baru, nepoznata osoba vrijeđala i fizički nasrtala na njega, ali da su je druge osobe u tome spriječile.

Policija je identifkovala osobu koja je nasrtala i vrijeđala sveštenika i o svemu je obaviješten nadležni državni tužilac, koji je naložio njegovo hapšenje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, saopšteno je iz barske policije.

(Tanjug/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...