TRAGIKOMIČNI VULIN OPET "BRILJIRA": „Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što..."

„Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što samostalno vodi politiku, ne boji se nikada izbora i uvijek je spreman da pita narod šta misli o njegovoj politici“, poručio je predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin prilikom gostovanja na lokalnoj televiziji u Pančevu.

  • Regija

  • 31. Maj 2020  

  • 3

Vulin je kazao da velikim silama ne odgovara Vučić zato što politiku Srbije vodi samostalno.

- Aleksandar Vučić je prvi političar koji se, poslije dugo godina, usudio da kaže: „Balkan Balkancima“ i da mi sami treba da odlučujemo o sebi.

Velike sile ne vole kada je neko samostalan, oni vole da smo mali i slabi i zato Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili – istakao je Vulin.

Lider PS-a je ocijenio da je velikim silama potreban šef Srbije koji je slab, koji se plaši izbora i kome mogu da izdaju naređenja.

Vučić ne odgovara ni jednoj velikoj sili zato što samostalno vodi politiku, ne boji se nikada izbora i uvek je spreman da pita narod šta misli o njegovoj politici, a to velike sile ne vole“, rekao je Vulin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...