PERNAR OBJAVIO SLIKU BEZ MAJICE: "Svratio sam do žene da napravim mali čin ljubavi"

Ivan Pernar je na Facebooku pokazao kako provodi slobodno vrijeme. Objavio je fotku na kojoj golog torza kosi travu.

  • Regija

  • 23. Jun. 2020  

  • 0

"Na povratku za Zagreb svratio sam do žene da napravim mali čin ljubavi", napisao je uz fotografiju i otkrio da se nalazi u Karlovcu. 

Njegovi su mu pratitelji ostavili brojne komentare na račun izgleda, a neki su ga malo i bocnuli. 

"Razvijen ko stalak za infuziju", "Pernar mrcina", "Kad završiš vrt, preleti i po prsima jedan krug s kosilicom", "Masa je majka", "Zabranjeno košenje trave u džemperu", bili su neki od komentara. 

Pernar i inače često voli podijeliti anegdote iz obiteljskog života te često spominje suprugu Viktoriju, a nedavno joj je objavio pohvalu jer se žrtvovala i ostala doma uz dijete koje ne može u vrtić jer nije cijepljeno

"Sustav polazi od pretpostavke da ćemo mi dati cijepiti dijete zato da bi ona mogla početi raditi svoj posao, međutim, njoj ne pada na pamet cijepiti ga da bi mogla raditi. Radije će biti s djetetom nego ganjati karijeru", napisao je između ostalog. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...