RASIM LJAJIĆ POSLAO PORUKU TENISERU: "Novače, dođi u Pazar da vidiš dušu koju ima ovaj grad"

Prepiska Novaka Đokovića i Adema Ljajića pokazala je da su, pored toga što su vrhunski sportisti, i veliki ljudi.

  • Regija

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Upravo tako o njima govori i ministar trgovine i turizma Rasim Ljajić, koji eksluzivno za "Kurir" poziva najboljeg svjetskog tenisera da dođe i bude gost Novog Pazara, grada kojem je pomogao u teškoj borbi s koronavirusom donacijom od pet miliona dinara. Ministar napominje da je i Adem Ljajić spremio poklon za rodni grad.

FOTO: TANJUG/TANJA VALIČalt

- Bezbroj puta do sada su pokazali kakvi su humanitarci. Veliki sam prijatelj s Ademom i njegovom porodicom. Gest Đokovića, ali i Ljajića, koji je najavio donaciju u sanitetskom vozilu, pokazuje veličinu tih ljudi. Novi Pazar će pozvati Novaka da dođe i bude gost grada. Biće to prilika da se Đoković uveri u pazarsku dušu - izjavio je Rasim Ljajić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...