NAKON NEUSVAJANJA BUDŽETA, BORENOVIĆ PROZVAO KRIVCE: "SNSD i HDZ su protiv vlastitog prijedloga s ciljem odlaganja izbora"

"Nastavak potpuno šizofrene situacije, dio bh. vlasti, SNSD i HDZ, protiv vlastitog prijedloga budžeta. Sve sa ciljem daljnjeg ucjenjivanja za fotelje, ali i za odlaganje izbora", rekao je lider PDP-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine nakon što je danas oboren Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu.

  • Mini market

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

- Apsurdna situacija se nastavlja, vlast blokadama opstruiše bilo kakvu normalizaciju života u ovoj zemlji – poručio je Borenović. 

Podsjećamo, Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za ovu godinu nije danas dobio entitetsku većinu u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, te će ići na usaglašavanje Kolegija ovog doma.

Za Prijedlog budžeta glasala su 22 poslanika, 2 ih je bilo protiv i dva suzdržana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...