NAJGORI OD NAJGORIH: Ovo je lista 10 najnekvalitetnijih polovnih automobila u Evropi, iznenadit ćete se koliko koštaju…

Prati se frekvencija kvarova na svakom modelu.

  • Auto

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Britanska kuća "Warrantywise" bavi se produžavanjem garantnih rokova. Ako vam je automobil prošao garantne uvjete proizvođača, "Warrantywise" će ih produžiti, uz određenu finansijsku naknadu. S takvim kapitalom, 131.000 vozila u najboljim godinama, statistika najkvalitetnijih i najnekvalitetnijih vozila je provjerena na terenu. Prati se frekvencija kvarova na svakom modelu.

Na listi najnepouzdanijih vode luksuzni brendovi, Ferrari, McLaren, Rolls-Royce, Bentley i Lamborghini. Od šestog do desetog mjesta su Subaru, Chrysler, Maserati, Land Rover i Tesla. Prosječna cijena popravka Ferrarija je, ujedno, i najskuplja, oko 11.000 KM. Vlasnike Ferrarija može zabrinjavati i visok broj popravaka na niskoj prosječnoj kilometraži – tek nešto više od 30.000 kilometara. Zanimljivo, za deseto mjesto najnepouzdanijih već se „izborio“ proizvođač električnih automobila Tesla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...