TRENER MILANA NEMA DILEMU: Pioli je konačno odabrao između Ibrahimovića i Džeke...

Izvrsni rezultati omogućili su Stefanu Pioliju da potpiše novi ugovor sa Milanom te će na klupi "Rossonera" sjediti i naredne dvije sezone.

  • Sport

  • 25. Jul. 2020  25. Jul. 2020

  • 0

No, ostankom Piolija promijenila se i situacija u svlačionici Milana pa je sada vrlo izvjestan ostanak Ibrahimovića, a u sljedećem periodu će biti održan i sastanak sa Minom Raiolom.

Nakon remija s Atalantom (1:1), čini se da je Pioli otklonio sve dileme o tome kojeg napadača žele imati sljedeće sezone. Pohvalno je govorio o Ibrahimoviću kazavši kako imaju odličan odnos te tako poručio da ga i dalje želi u timu.

"Ko ne želi napadača od 25 golova kao što je on? Rezultati su zasluga svih, naravno počevši od Ibre. Njegov pristup je bio važan za napredak svih mlađih igrača. Imam odličan odnos s njim", rekao je Pioli.

Čini se da su ovom izjavom otklonjene sve dileme i špekulacije o prelasku Edina Džeke u Milan, koji je trebao biti zamjena za Ibrahimovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...