PREKARDASHIAN: Reality zvijezda bivšem oprostila neviđenu izdaju, sada želi i drugo dijete...

Khloe Kardashian, koju fanovi često smatraju najsimpatičnijom članicom slavnog reality klana, odlučila je okrenuti drugi obraz i nevjernom dečku Tristanu dati još jednu šansu.

  • Show

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Hoće li uspjeti proširiti obitelj i zadržati dobru vibru i kad se stvari vrate u normalu, ono je što brine njihove poznanike.

Nakon višemjesečnog šuškanja o pomirenju, sve je jasnije da su 36-godišnja Khloe Kardashian i 29-godišnji košarkaš Tristan Thompson uspjeli pronaći zajednički jezik i dati novu šansu svojoj vezi.

Roditelji dvogodišnje djevojčice True ponovno su se zbližili za vrijeme karantina, tokom kojeg su boravili u Khloeinom domu u Los Angelesu, pišu strani mediji.

Khloe Kardashian (khloekardashian / 17.11.2017): Foto: Profimedia

"Khloe se nada da se Tristan promijenio i da će nastaviti rasti kao osoba i biti vjeran partner, kao što je bio za vrijeme karantina", izjavio je za "US Weekly" izvor blizak paru.

Prisjetimo se, reality zvijezda showa "Keeping Up With The Kardashians" i mladi košarkaš počeli su se viđati 2016. godine, a u aprilu 2018. na svijet je došla njihova kćerkica True, i to usred velikog skandala koji je njezinu majku bacio u očaj.

Naime, pred kraj Khloeine trudnoće, u javnost su izašli detalji Tristanovih preljuba s više žena, a mnogi su najvećom izdajom smatrali ljubljenje s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Khloeine polusestre Kylie.

Razočarana i šokirana, Khloe nije krila da s Tristanom ipak želi zadržati civiliziran odnos zbog kćeri True pa je par uskoro počeo održavati redovan kontakt te se, nakon što je izbila pandemija, zatvorio u kuću sa svojom kćerkicom.

7-8-2017Khloe Kardashian writes Foto: Profimedia

Izvori kažu i da se Khloe nada drugom djetetu, a neki su skeptični hoće li prevrtljivi Tristan uspjeti u monogamnoj vezi.

"To što Tristan nije radio i nije se družio s prijateljima koji su prije loše utjecali na njega, imalo je odličan efekt na njihovu vezu. No, ko zna šta će se dogoditi kad se stvari vrate u normalu", rekao je jedan poznanik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...