(PRE)KARDASHIAN: Kloe snimljena ispred restorana, sve se vidi kroz haljinu…

Snimke ispred popularnog restorana u potpuno providnoj haljini obišle su svijet.

  • Show

  • 11. Mar. 2022  11. Mar. 2022

  • 0

Reality zvijezda Khloe Kardashian snimljena je ispred popularnog restorana u potpuno providnoj haljini, ispod koje se i više nego jasno vidjelo donje rublje koje je nosila.

Tačnije, tangice i grudnjak boje kože. Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je otkrila da će se oglasiti o bivšem Tristanu Thompsonu, koji je dobio dijete s drugom ženom dok su još bili zajedno.

Foto: Profimedia

Naime, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko žena u intimnom druženju, a u 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli.

Foto: Profimedia

Ona mu je prije nekoliko mjeseci ponovo odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...