ZVANIČNA PODGORICA PRELOMILA: Crna Gora otvara granice s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, evo šta je sve potrebno...

Odlučeno je da se otvore granice Crne Gore s navedenim zemljama na zahtjev turističke privrede.

  • Regija

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 0

Crna Gora sutra otvara granice sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, Sjevernom Makedonijom, rekao je u jutarnjem programu televizije Vijesti direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša.

Za ulazak u Crnu Goru najvjerovatnije će biti potreban PCR negativan test ili serološki ELESA, rekao je Mugoša.

“Crna Gora će od sutra otvoriti granice sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom, KiM-om, Sjevernom Makedonijom, i zemljama Zapadne Evrope”, najavio je Mugoša, prenio je podgorički portal CdM.

Dodao je da se u ovim zemljama poboljšava epidemiološka situacija s koronavirusom.

On je kazao da će danas biti održana elektronska sjednica Nacionalnog koordinacionog tijela, na kojoj će biti definisani načini ulaska u Crnu Goru iz spomenutih država.

Prema njegovim riječima, odlučeno je da se otvore granice Crne Gore s navedenim zemljama na zahtjev turističke privrede.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...