NOVA DRAMA U CRNOJ GORI: Uhapšena Milena Orlandić, osumnjičena je za uništavanje glasačkih kupona…

Ona je, kako je sinoć objavljeno, pokušala da skloni dva kontrolna kupona s biračkih mjesta kako se ne bi slagali s brojem glasačkih listića.

  • Regija

  • 03. Sep. 2020  03. Sep. 2020

  • 0

Milena Orlandić, koja je u ime Demokratske partije socijalista vršila uvid u izborni materijal podgoričke Opštinske izborne komisije, uhapšena je i zadržana u policiji, potvrđeno je za podgoričke "Vijesti" u ODT Podgorica. Kako je objavljeno, pokušala je da skloni dva kontrolna kupona biračkih mjesta kako se ne bi slagali s brojem glasačkih listića.

"Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici dao je nalog da se lice M. O. liši slobode zbog osnova sumnje da je izvršila krivično djelo uništavanje dokumenata o glasanju i privede državnom tužiocu radi saslušanja", kazala je glasnogovornica ODT Podgorica, tužiteljica Milica Mandić.

Nakon saslušanja, odlučit će se o mjerama pritvora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...