BAJEVIĆ IZNENADIO "AZZURRE": Mediji u Italiji objavili sastav "Zmajeva" pred večerašnju utakmicu, zar je ovo moguće…

Italijanske novine najavljuju susret pa grafički postavljaju formacije u jutrošnjim izdanjima.

  • Sport

  • 04. Sep. 2020  04. Sep. 2020

  • 0

Što se tiče sastava Italijana, on bi trebao da izgleda ovako. Donnarumma - Florenzzi, Bonucci, Chiellini, Biraghi - Zaniolo, Jorginho, Barella - Chiesa, Insigne i Belotti.

Edin Džeko će predvoditi BiH, tu nema dileme, ali nedostaje nekoliko važnih igrača. Prema pisanju medija u Italiji jutros, Dušan Bajević bi mogao da izvede ovih 11:

Šehić - Kolašinac, Bičakčić, Kovačević, Čivić, Cimirot, Šabanadžović, Bešić - Duljević, Višća, Džeko.

No, s ozbirom na to da Čivić uopće nije desni bek, Italijani ne izgledaju povjerljivo i pouzdano pa bismo mogli pretpostaviti da će selektor Bajević ipak izvesti nešto drugačiji sastav i time "iznenaditi" "Azzurre".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...