OKONČANA DRAMA U HRVATSKOJ: Pronađen zaraženi migrant, nakon bijega od policije, skrivao se u…

Nakon što je pobjegao iz bolnice, za njim su tragali policijski službenici u krugu bolnice te okolnom području.

  • Regija

  • 08. Sep. 2020  08. Sep. 2020

  • 0

Policija potvrdila da je jutros oko 7 sati na predjelu Brajdica, na području riječke luke, pronađen migrant koji je jučer pobjegao iz riječkog KBC-a.

Prve informacije govore tek da je pronađen u nekom od lučkih prostora, omotan dekom, te da ga je medicinska služba odmah zbrinula, javlja N1.

Podsjetimo, migrant zaražen koronavirusom, pobjegao je u ponedjeljak oko 13 sati nakon što mu je u riječkom Kliničkom bolničkom centru potvrđen pozitivan nalaz.

Kako je ranije izvijestio KBC Rijeka, taj strani državljanin doveden je u bolnicu u pratnji policije, kao dio grupe stranih državljana. U Klinici za infektivne bolesti provedena je indicirana obrada te je utvrđeno kako je pacijent pozitivan na Covid, ali bez simptoma i zdravstvenih poteškoća.

Nakon što je pobjegao iz bolnice, za njim su tragali policijski službenici u krugu bolnice te okolnom području.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...