"SB" NA LICU MJESTA: Matthew Palmer stigao u Sarajevo, počeo sastanak u Predsjedništvu BiH, Dodikov pogled govori sve... (FOTO)

Specijalni izaslanik američkog State Departmenta za Balkan i zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD Matthew Palmer stigao je u Sarajevo.

  • Politika

  • 09. Sep. 2020  09. Sep. 2020

  • 5

Palmer je u Bosnu i Hercegovinu doputovao iz Bruxellesa, gdje je obavio niz razgovora s evropskim zvaničnicima.

Palmer će u Sarajevu imati više važnih političkih susreta, uključujući i razgovore sa političkim liderima i članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Trumpov specijalni izaslanik danas će imati susret sa tri premijera Zoranom Tegeltijom, predsjedavajućim Vijeća ministara BiH, premijerima entiteta Fadilom Novalićem i Radovanom Viškovićem.

U fotogaleriji pogledajte kako je protekao prvi susret Matthewa Palmera s članovima Predsjedništva BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...