SNP O ĐUKANOVIĆU: “Milo je u panici, izgubio je politički i svaki drugi kompas… Nastavlja da prijeti ODMETANJEM U ŠUME S UMIŠLJENIM NEPRIJATELJEM...”

U SNP-u smatraju da su takvi nastupi Đukanovića "plod čiste panike".

  • Regija

  • 19. Sep. 2020  19. Sep. 2020

  • 0

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izgubio je politički i svaki drugi kompas i propušta da shvati da su se u Crnoj Gori desile mirne promjene, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

Reagujući na intervju Đukanovića za sarajevsku televiziju Face, iz te partije su naveli da je njegova najnovija izjava još jednom "dolila ulje na ionako prejaku vatru podjela i nesporazuma" u Crnoj Gori.

"Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom s umišljenim neprijateljem", navodi se u reagovanju SNP-a.

U SNP-u smatraju da su takvi nastupi Đukanovića "plod čiste panike".

"Đukanović je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene, koje je narod toliko dugo čekao. Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti", dodali su iz SNP-a, piše Srna.

Iz te partije su poručili da će nastaviti da se zalažu za istinsku državu vladavine prava i poštivanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva.

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je da će, ako bude potrebno, braniti Crnu Goru i iz šume, kao što su to činile generacije predaka.

"Branićemo je svim sredstvima, kao što sam rekao, i iz šume, nećemo se, valjda, tu razlikovati u odnosu na generacije naših predaka. Kako mislite da se Crna Gora odbranila kroz prethodne vijekove, otkud Crnoj Gori deset vijekova državnosti? Tako što nije branjena u parlamentu nego oružjem, u šumi", rekao je Đukanović za sarajevsku televiziju Face.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...