ĆAMIL DURAKOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: "Ne igrajte se sa našim sudbinama. Na sramotu vam bilo, stidite se šta radite preko leđa ovo malo Bošnjaka u Srebrenici..." (VIDEO)

Član izbornog štaba "Moja adresa:Srebrenica" i bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković objavio je na svom Facebook profilu video poruku u kojoj je prozvao predsjednika Prve stranke Amera Bekana zbog trgovine mjestima u biračkim odborima.

  • Mini market

  • 20. Sep. 2020  

  • 0

- Neki Bošnjaci su me razočarali. Ovdjeprema biračkom spisku glasa tek nekih 10-ak hiljada ljudi. Kada sam vidio ovjerene politički subjekte koji će učestvovati na izborima u Srebrenici, frapirao sam se brojem od njih 30. Dvadest ih je prijavljeno fiktivno da bi trgovali u ovo izborno vrijeme. Novo doba, Rebalans, Lijevo krilo, Savez mladih, Prva stranka... Niko od njih ne djeluje u Srebrenici. Ovaj video snimio sam jer sam obećao predsjedniku stranke sa sjedištem u Sarajevu. Ne igrajte se sa našim sudbinama. Na sramotu vam bilo, stidite se šta radite preko leđa ovo malo Bošnjaka u Srebrenici. Imam dokaz da je Amer Bekan, predsjednik Prve stranke koja ima sjedište u Sarajevu prodao mjesta u biračkom odboru lokalnom SNSD-u. Čovjek iz SNSD-a mi je poslao poruku "Ćamile nemoj se miješati, ja sam pošteno platio mjesta u biračkom odboru". Molim vas obratite pažnju na ovakve ljude - poručuje Duraković.

U video poruci pogledajte šta je sve Duraković rekao.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...