JUTROS NA OLIMPIJSKOJ PLANINI: Banjalučanin ranjen u kafiću na Jahorini, policija traga za bjeguncem...

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, ne otkrivajući identitet ranjenoga ni naziv kafića, potvrdili su da im je prijavljeno ranjavavanje jedne osobe.

  • Hronika

  • 04. Okt. 2020  

  • 0

Saša B. (34) iz Banje Luke ranjen je u hicem iz pištolja u pucnjavi u lokalu “Drugarska priča” na Jahorini na području opštine Trnovo, saznaje “Glas Srpske”.

Sve se desilo jutros oko 2.30 sati, a navodno je osoba koja ga je ranila pobjegla i za njim se traga.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo, ne otkrivajući identitet ranjenoga ni naziv kafića, potvrdili su da im je prijavljeno ranjavavanje jedne osobe.

- Prema prijavi jedno lcie je zadobilo pvorede iz vatrenog oružja u predjelu natkoljenice. Prevezeno je u bolnicu “Kasindol” na dalje liječenje. U toku je istraga o okolnostima ovog događaja i pronalasku izvršioca krivičnog djela - rekli su u PU Istočno Sarajevo i dodali da ne mogu da otkrivaju više detalja dok se istraga ne završi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...