GRAĐANSKA INICIJATIVA "21. MAJ": "Abazović Sarajlijama prodavao smog i maglu, a onda divanio sa Dodikom"

"U svom poznatom maniru pokušavao je da bude “politički korektan” i obmane javnost", poručuju iz Građanske inicijative "21. maj"

  • Regija

  • 14. Jan. 2024  14. Jan. 2024

  • 3

"Osvjedočeni zastupnik i promoter velikosrpskih interesa Dritan Abazović u emisiji ,'Centralni dnevnik', na sarajevskoj FACE televiziji, svojom poznatom relativizatorskom retorikom zamajavao je bosanskogercegovačku i regionalnu javnost i prodavao Sarajlijama smog i maglu, kojih svakako ne fali u glavnom gradu BIH", navodi Građanska inicijativa “21.maj”.

“U svom poznatom maniru pokušavao je da bude “politički korektan” i obmane javnost, govoreći o neustavnom Danu bh.entiteta RS i tom prilikom ubjeđujući sve da je za njega validan samo Dan državnosti BIH. Međutim, kako je poznat po svojoj dvoličnosti, izostavio je detalj da je ranije na Jahorini divanio sa Miloradom Dodikom, čovjekom koji rastura tu istu Bosnu i Hercegovinu. Slika i prilika nekadašnjeg sarajevskog studenta, a sada zastupnika ,,srpskog sveta “, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...