DODIK PREKIDA S PREDIZBORNIM SKUPOVIMA: Evo šta je odlučio... 

Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) donio je odluku o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova u okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije.

  • Politika

  • 23. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 0

Obustava stupa na snagu u ponedjeljak, 26. oktobra od 7 sati i trajat će do 2. novembra, kada će Izvršni komitet ponovo razmotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama, saopćeno je iz Glavnog izbornog štaba SNSD-a.

Glavni izborni štab SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/gradske izborne štabove da striktno poštuju zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina.

- Težište kampanje u toku perioda važenja ove odluke prebacit će se na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama – pojašnjava se u saopćenju.

Kandidati i opštinski/gradski izborni štabovi dobit će od Glavnog izbornog štaba detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta, navodi se u saopćenju koji je potpisao predsjednik Glavnog izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...