BATKOV ADVOKAT GOSTOVAO KOD HADŽIFEJZOVIĆA: "Čitav zatvor uzvikuje - 'Umri muški'; Šta ćemo gledati kad tebe uhapse, Senade?" (VIDEO)

"Više nije 'Otvorena mreža', sad je zatvorena mreža, za mjesec, dok je Batko u zatvoru, projekt će propasti."

  • Mini market

  • 24. Okt. 2020  24. Okt. 2020

  • 2

U Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića sinoć je gostovao Omar Mehmedbašić, advokat Almira Čehajića Batka. 

"Zbog čega je Batko u zatvoru? To bi bilo kao da vi ne platite struju, a ne možete ići u zatvor zato što niste platili struju. Batko je moralno uništen, ubila ga prejaka riječ. Batko je star za zatvora, tamo su mladi momci vrele krvi i kratkog fitilja. Uložit ću žalbu na odluku o jednomjesečnom pritvoru, ali mislim da će Batko ostati u zatvoru mjesec dana, neće njemu ništa biti."

Senad Hadžifejzović: "Šta onda, hoće li izaći?"

Omar Mehmedbašić: "Ne znam ni to, zavisi od suda. Čitav zatvor uzvikuje: 'Umri muški. Više nije 'Otvorena mreža', sad je zatvorena mreža, za mjesec, dok je Batko u zatvoru, projekt će propasti. Zovu me zaposlenici 'Otvorene mreže', pacijenti koji čekaju transplantaciju i pitaju me šta će biti s njima, rekao sam im da sam samo advokat, da ne znam ništa. Ako pacijenti zatraže raskid ugovora tužbom, onda Batko mora vratiti taj novac, ali to i dalje nije za zatvora."

Senad Hadžifejzović: "Pa, zašto je Batko u zatvoru?"

Omar Mehmedbašić: "Pa, ne znam."

(Face TV)      

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...