OVO JE NEVJEROVATNO: Khabib se oglasio na Instagramu, objavio fotografiju koja je šokirala cijeli svijet... (FOTO)

Khabib Nurmagomedov ponovo je ostavio sve bez teksta nakon što je pobijedio Justina Gaethjea.

  • Sport

  • 27. Okt. 2020  27. Okt. 2020

  • 0

Khabib je "uspavao" protivnika u drugoj rundi i došao je do nove pobjede, a potom je objavio da je to bila posljednja borba u njegovoj karijeri.

Dagestanac u penziju ide s omjerom 29-0 te je odlučio da se povuče nakon iznenadne smrti njegovog oca. Majci je dao obećanje da je to njegova posljednja borba i sigurno je da svoju riječ neće pogaziti.

Nakon meča, šef UFC-a Dana White sve je šokirao kada je saopćio da se Khabib borio sa slomljenim stopalom. Bilo je onih koji su mislili da to nije istina, ali sada je i sam Dagestanac potvrdio da je zaista bio povrijeđen.

Naime, on je dvije sedmice prije meča slomio stopalo i prst na nozi, a to je uslikao kako bi mogao objaviti nakon borbe. Khabib to nije htio da spominje prije okršaja i da se eventualno "vadi" na povredu.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...