POTPUNI RASPAD SISTEMA U CRNOJ GORI: Ništa od nove Vlade, zbog ovoga se Krivokapić neće obratiti naciji…

Iako je bilo najavljeno obraćanje naciji novog premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, od toga neće biti ništa.

  • Regija

  • 29. Okt. 2020  29. Okt. 2020

  • 0

Razlog za novi preokret u sastavljanju Vlade Crne Gore možda leži i u ove dvije vijesti.

Naime, poslanik koalicije "Za budućnost Crne Gore" Milan Knežević kazao je da ni Demokratski front (DF) ni Socijalistička narodna partija (SNP) nisu predali listu kandidata za mjesta u budućoj Vladi.

- Koliko je meni poznato, a još sam pri čistoj svijesti i zdravoj pameti, ni DF ni SNP nisu predali spisak kandidata za buduću Vladu. A "Vijestima" hvala što računaju na mene, to mi mnogo znači sad kad je srednjeevropsko vrijeme vraćeno jedan sat nazad i prije se smrkava – rekao je Knežević za portal "Pobjeda".

S druge strane, lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević komentarisao je političku situaciju na svom Facebook profilu.

Ovog puta, kako je naveo, sveo je zahtjeve Miška Perovića, vlasnika "Vijesti" i URA-e:

- U Vladu ne mogu oni koji će da otvaraju dosjea UDBA-e i oni koji će da preispitaju kako je postao milioner u poslovima sa Acom i Milom i, naravno, Srbi.

A, kao što vidim na društvenim mrežama, zahtjeve najvećeg srbofoba i antihrišćanina Miška Perovića će masovno da podrže Srbi vjernici SPC-a. 

Vladimir Božović, medijski tajkun i predsjednik Matice Srpske i šef 700 botova koji svakodnevno distribuiraju sljedeće poruke ;

1. Ko nije za Zdravka Krivokapića je plaćenik DPS-a.
2. Crkva je dobijela pobjedu i niko nije glasao za DF.
3. Lideri DF-a se bore za fotelje.

Vlado Božović je zaboravio da ja sve znam i da će morati da objasni njegove poslovne veze s Acom Đukanovićem preko Ranka Jovovića - napisao je Medojević na Facebooku.

Hoće li doći do raskola u pobjedničkoj koaliciji, doznat ćemo uskoro.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...