IVANA MARIĆ ZA N1: "Zašto bi Valentin Inzko koristio bonske ovlasti!?"

Ivana Marić, politička analitičarka, kazala je danas za N1 da nije sigurna zašto bi visoki predstavnik Valentin Inzko koristio bonske ovlasti i reagovao kada birači u Bosni i Hercegovini ne reaguju.

  • Mini market

  • 05. Nov. 2020  05. Nov. 2020

  • 0

Ona se zapitala i šta je poenta Inzkovih izvještaja kada se situacija ne mijenja.

''Zašto bi međunarodna zajednica reagovala ako birači ne reaguju'', zapitala se ona komentarišući nekorištenje bonskih ovlasti.

Govoreći o kampanji za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, ocijenila je da je "neko dobro rekao, kao da je izborna kampanja za izbore 1993. godine", aludirajući na zapaljivu retoriku u proteklih nekoliko sedmica.

"Prljava kampanja u kojoj im pomažu lideri stranaka, a da ne spominjemo što ne poštuju propisane mjere", kazala je Marić.

Ona je komentarisala i ostale aktuelnosti, a uskoro donosimo video kompletnog razgovora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...