"MUNDO DEPORTIVO" OTKRIVA: Miralem Pjanić je razočaran onim što mu je priredio trener Barcelone...

Katalonski list blizak Barceloni navodi kako je Pjanić razočaran zbog onoga što mu je Ronald Koeman priredio u finišu meča protiv Betisa.

  • Sport

  • 09. Nov. 2020  09. Nov. 2020

  • 0

Ugledni "Mundo Deportivo" u današnjem izdanju posvetio je dosta pažnje Mirelamu Pjaniću.

Iskusni veznjak u igru je ušao u 86. minuti kako bi zamijenio Busquetsa te je, računajući i sudijsku nadoknadu, na terenu proveo desetak minuta, premalo za nekoga ko na startu sezone ima postotak uspješnosti pasova od 94 posto.

Međutim, Koeman je odlučio da mu takav igrač može koristiti u posljednjim minutama. Takva odluka je iznenadila sve u svlačionici Barcelone, navodi "Mundo Deportivo", prvenstveno zbog loše Busquetsove forme.

Pjanić je razočaranje koje mu je priredio Koeman podnio stoički s obzirom na to da mu se prvi put desilo da u igru ulazi kada je sve gotovo, i to nekoliko minuta prije kraja.

Nekadašnji igrač Rome i Juventusa u svlačionicu je ušao mirno, zajedno sa Messijem, malo je popričao i sa Ter Stegenom. 

"Mundo Deportivo" zaključuje da će Pjaniću dobro doći reprezentativna pauza da zaboravi scenu kada ulazi u u igru četiri minute prije kraja kao neki omladinac, a ne 30-godišnji izgrađeni veznjak s reputacijom jednog od najboljih na svijetu.

Situacija je to koju sigurno nije očekivao kada je potpisao za Barcelonu i koja nije iznenadila samo njega, već i njegove saigrače, piše katalonski list.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...