"ŠTA VUČIĆ MISLI, ACA LUKAS GOVORI": Protesti ispred zgrade Pinka nakon što je folk pjevač Aca Lukas IZVRIJEĐAO NOVINARKU N1 (VIDEO)

Nakon što je folk pjevač Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas, gostujući na TV Pink, izvrijeđao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, ispred zgrade te televizije danas je održana protestna konferencija za medije.

  • Regija

  • 10. Nov. 2020  11. Nov. 2020

  • 0

Potpredsjednica SSP Marinika Tepić poručuje - "šta Aleksandar Vučić misli, Aca Lukas govori" i traži od REM-a da sankcioniše TV Pink i oduzme joj nacionalnu frekvenciju. Osim dvije ministrica, niko drugi iz Vlade nije, do sada, osudio vrijeđanje novinarke.

Čim se protesni skup ispred zgrade TV Pink razišao, pojavio se onaj zbog koga se protest i održao - Aleksandar Vuksanović je pokazao šta o vrijeđanju novinarke danas misli: odmahivao je rukom i uz podrugljiv osmijeh slao poljupce u objektiv N1, dok se vozio ukrug.

Što naš narod kaže: šta trezan misli, to pijan govori - tim riječima je opoziciona političarka i nekadašnja novinarka Marinika Tepić započela konferenciju za medije.

(SB / N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...