STANJE SE MIJENJA IZ SATA U SAT: CIK objavio nove rezultate lokalnih izbora u BiH, pogledajte gdje se vodi najveća borba...

Centralna izborna komisija jutros je u 9 sati objavila nove rezultate lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini.

  • Vijesti

  • 17. Nov. 2020  17. Nov. 2020

  • 0

Prema podacima CIK-a, obrađeno je 96,42 posto biračkih mjesta u Bosni i Hercegovini, dok je 3,58 ostalo neobrađenih.

Sve rezultate po općinama i gradovima sa pratećim detaljima možete pogledati na OVOM linku.

U Centralni birački spisak za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, koji su održani 15. novembra, upisana su ukupno 3.283.194 birača, utvrdila je Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine.

Izbori su raspisani za 64 općinska vijeća u entitetu Federacija Bosne i Hercegovine, 56 skupština opština u bh. entitetu Republika Srpska, 120 načelnika općina u Bosni i Hercegovini, 14 gradskih vijeća u Federaciji, sedam skupština gradova u RS-u te 22 gradonačelnika u Bosni i Hecegovini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...