LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Zgodna srbijanska pjevačica objavila fotku na kojoj se ljubi s bivšim "Zmajem", zaveo ju je još dok je bila u braku...

Srbijanska pjevačica Katarina Kaya Ostojić objavila je na Instagramu fotografiju koja je izazvala brojne komentare.

  • Sex i grad

  • 27. Nov. 2020  27. Nov. 2020

  • 0

Ona je već neko vrijeme u vezi s bivšim kadetskim bh. reprezentativcem Mateom Pavlovićem, a to u posljednje vrijeme više ne kriju i objavljuju sve više fotografija na društvenim mrežama.

Pavlović je zaveo atraktivnu pjevačicu još dok je bila u braku, a poznato je da je pokrenut i razvod, jer je prevarila supruga DJ Juniora Jacka.

Ona je prvo demantovala te natpise, ali je kasnije potvrdila da su ona i Pavlović u ljubavnoj vezi.

Pavlović je trenutno član francuskog Angersa, a poznato je da je nekada igrao za kadetsku selekciju BiH. Ipak, ovaj 30-godišnji defanzivac kasnije se odlučio da nastupa za selekciju Hrvatske.

alt

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...