KONAKOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE SDA: "Realno vama treba reset. Nešto čudno jedete i pijete..."

U saopćenju, SDA je prozvala lidera Naroda i pravde saopćivši kako se pravi da sve zna, a da konstantno bježi od odgovornosti.

  • Mini market

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 6

Stranka demokratske akcije (SDA) danas je u svom saopćenju navela kako će podržati novu Vladu Kantona Sarajevu ako na njenom čelu bude Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde. U svom saopćenju su prozvali lidera Naroda i pravde te kazali kako se pravi da sve zna, a da konstantno bježi od odgovornosti.

- Vrijeme je da se prestane kriti iza Forte ili nekog drugog kandidata za premijera KS, nego da preuzme odgovornost i sebe imenuje na to mjesto - naveli su, između ostalog, u svom saopćenju. 

Na ove prozivke reagirao je i Elmedin Dino Konaković na svom zvaničnom Twitter profilu, piše "Oslobođenje".

- To što vi podržite, osuši se. Sada neću, nema šanse. Realno vama treba reset, što prije. Nešto čudno jedete i pijete - istaknuo je Konaković. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...