NEVIĐENA PODGORIČKA ŠAMARČINA VUČIĆEVOJ SRBIJI: Pljušte reakcije nakon protjerivanja ambasadora Srbije iz Crne Gore…

Miljković smatra da običan svijet nije “oguglao” na različite čarke u regionu i da će vjerovatno prisustvovati daljem strasnom razvoju ovog događaja.

  • Regija

  • 29. Nov. 2020  

  • 0

"Podgorica protjerala srpskog ambasadora", "Nova saznanja o koroni", "Albanski separatizam još tinja na jugu Srbije", "Podsticaj za novu Jugoslaviju", samo su neki od naslova današnje srbijanske štampe o kojima je u emisiji "Probudi se" Nove TV govorio reditelj i pisac Boris Miljković.

Nakon što je pročitao da je Crna Gora protjerala srbijanskog ambasadora i Srbija na to odgovorila istom mjerom, Miljković kaže da je pomislio: “Dokle? Taman smo pomislili da je ta stvar dobila neki svoj normalan prirodan tok kad evo najvrućih šamara koji se u diplomatskom smislu mogu opaliti”.

“Šta je u pozadini čitave stvari, ja to ne znam, ali čini mi se da ćemo imati novi nastavak te igre kojoj prisustvujemo već godinama.”

Miljković matra da običan svijet nije “oguglao” na različite čarke u regionu i da će vjerovatno prisustvovati daljem strasnom razvoju ovog događaja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...