LOŠE VIJESTI IZ KLINIČKOG CENTRA: U KCUS-u testirano 395 uzoraka, najviše zaraženih u Sarajevu, preminula dva pacijenta, čak 93 uposlenika su…

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu tokom noći testirao je 395 uzoraka na koronavirus. 

  • Vijesti

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Pozitivno je 96 novih u Kantonu Sarajevo, u Kaknju pet, u Olovu tri, u Visokom dva i po jedan u Zavidovićima, Jajcu, Travniku, Gornjem Vakufu, Prači i Doboj-Jugu.

Dvoje Covid-pacijenata je preminulo.

U klinikama KCUS-a na Koševu je 228 bolesnika pozitivnih na Covid-19, a u izolatoriju Podhrastovi 79. Ukupno su 44 na intenzivnoj njezi kada su u pitanju bolesnici o kojima se brine KCUS.

Na Pedijatriji je šestero pozitivnih na Covid-19, potvrđeno je za „Faktor“ iz KCUS-a.

U KCUS-u su trenutno 93 uposlenika pozitivno na Covid-19, a još 45 ih je u izolaciji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...