HANA HADŽIAVDAGIĆ-TABAKOVIĆ, POZNATA INFLUENSERICA, OBJAVILA DA ĆE DANAS BITI OPERISANA: “Imam tremu, ali…”

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata influenserica i nekadašnja TV voditeljica, danas u Banjoj Luci ima operaciju.

  • Estrada

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 0

Hana je ovu vijest objavila na društvenim mrežama, a brojni prijatelji su joj poželjeli uspješnu operaciju i brz oporavak. Ona je prije nekoliko mjeseci objavila da se odlučila za vantjelesnu oplodnju i da uskoro kreće sa potrebnim zahvatima u bolnici koja se nalazi u Banjoj Luci.

- Imam malu tremu pred operaciju, ali s obzirom na to da je mojoj #Hanči danas rođendan, znam da će sve biti OK, da me ona čuva i voli koliko ja volim nju #12 godina #OpetNajljepša provela je uz mene, zna sve moje vrline i mane, zna kada sam tužna ili srećna, kada me boli… ali ona uprkos svemu jedino zna da voli. Volim te, drugarice moja, bebo moja najslađa, princeza i kraljica moga doma… nadam se da ćeš nam još puno godina uveseljavati živote♥️ Hvala ti za sve vesele trenutke, pufnice najslađa – napisala je Hana u današnjoj objavi, a na fotografiji koju je objavila, u rukama drži svog kućnog ljubimca Hanči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...