HANA HADŽIAVDAGIĆ POKRENULA LAVINU: „Veća sam Hrvatica od mnogih 'Hrvata' koji imaju firme u Hercegovini…“

Hana se zbog jednog komentara našla na udaru kada je ispod vijesti s naslovom 'Najpopularnije Hrvatice na Instagramu', jedan korisnik te društvene mreže upitao otkad je Hana Hrvatica.

  • Estrada

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 2

Influeserica Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) ima više od 660.000 pratitelja na Instagramu s kojima svakodnevno komunicira.

No ovoga puta Hana se zbog jednog komentara našla na udaru kada je ispod vijesti s naslovom 'Najpopularnije Hrvatice na Instagramu', jedan korisnik te društvene mreže upitao otkad je Hana Hrvatica. No influenserica mu nije ostala dužna.

"Otkad je Hana Hrvatica?", upitao je, a ona mu je odgovorila:

"Veća od mnogih s obzirom na to da tu godinama živim i radim te plaćam uredno porez za razliku od mnogih 'velikih Hrvata' koji imaju firme po Hercegovini."

"P. S. Neka ja nisam, ali neka jesu oni što glasuju i određuju sudbinu zemlji u kojoj su možda nekad bili na moru. Evo ja znam nekoliko takvih iz Srednje Bosne koji nikad nisu bili u Zagrebu, ali su veći Hrvati od mene. Ovdje uopće ne govorim o vjeroispovijesti, čisto da bude jasno. Ljudi znate li da je 2022. Malo emancipacije nije na odmet",  poručila je Hana u svom Instagram storyju.

24sataIzvor: Facebook

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...