SRBIJA JE SADA ZARONILA ISPOD DNA, ČESTITAMO: Vučićev zastupnik u Skupštini Srbije pozvao poznatog beogradskog glumca da napusti tu državu

Nakon napada na Seku Sablić, zastupnik Srpske napredne stranke Marko Atlagić napao je na današnjem zasjedanju Skupštine Srbije i glumca Dragan Bjelogrlića, kojem je poručio da je "bez morala i stida", kao i da bi trebalo da napusti Srbiju.

  • Regija

  • 02. Dec. 2020  02. Dec. 2020

  • 2

Reagujući na to što je Bjelogrlić stao u odbranu kolegice Seke Sablić, Atlagić je iz skupštinske klupe uputio niz uvreda na njegov račun.

“O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću... On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti '1 od 5 miliona'. (To je rekao glumac Nikola Kojo, op. S. B.). Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević”, rekao je Atlagić i dodao:

“Zato Belogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Belogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva, već zbog primitivizma, već je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla.” Pa i nije puno pogriješio. Zar ne?

(S. B./Nova.rs)  

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...