MEKTIĆ PORUČIO TEGELTIJI: "Ti si kriminalizovao i rasturio pravosuđe”

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić bio je danas aktivan na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 12. Dec. 2020  12. Dec. 2020

  • 2

Mektić je reagovao na komentar Milana Tegeltije, predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTS), da je ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković suštinski potvrdila sve što je on rekao o krajnjim ciljevima SDA.

“Ništa ti nisi potvrdio. Zato što si kriminilazovao i rasturio pravosuđe, zato nam se to i događa. U pravnoj državi to bi bilo procesuirano. Ali, vi ste se bavili samo montiranjem slučajeva", napisao je Mektić na Twitteru.

Podsjećamo, ministrica Turković sinoć je bila gost na Face TV/u, a nakon nje, i Tegeltija, koji je potcrtao kako je SDA moćna politička organizacija i ima ozbiljne konekcije.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...