ISKUSNI DIPLOMAT MUHAMED ŠAĆIRBEGOVIĆ O IKONI: "Milorad Dodik je sluga ruske politike, a BiH se ovim poklonom želi prikazati kao Ukrajina, odnosno plijen..."

Milorad Dodik je prema njegovom mišljenju sluga ruske politike, a poklanjanje ukrajinske ikone ima u sebi skrivenu poruku.

  • Mini market

  • 19. Dec. 2020  

  • 0

Skandal sa ikonom porijeklom iz Ukrajine odjeknuo je u cijelom svijetu.

Iskusni diplomati kao što je bivši ambasador BiH u Ujedinjenim nacijama Muhamed Šaćirbegović u ovome ne vidi nikakvu slučajnost.

Milorad Dodik je prema njegovom mišljenju sluga ruske politike, a poklanjanje ukrajinske ikone ima u sebi skrivenu poruku.

Bosna i Hercegovina se ovim poklonom želi prikazati kao Ukrajina, odnosno plijen ruske federacije, kazao je on Šaćirbegović za Hayat.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...