MEKTIĆ POTOPIO RADONČIĆA: "Najbogatiji migrantu u BiH. Tvoja politika bi jedino mogla da prođe u Gusinju, gdje ti je i mjesto”

Radončić se oglasio na Facebook profilu nazvavši Mektića najvećim intimusom Osmana Mehmedagića Osmice.

  • Mini market

  • 23. Dec. 2020  23. Dec. 2020

  • 7

Na društvenim mrežama nastavlja se prepucavanje između bivšeg ministra sigurnosti Dragana Mektića i lidera SBB-a Fahrudina Radončića.

Radončić se oglasio na Facebook profilu nazvavši Mektića najvećim intimusom Osmana Mehmedagića Osmice.

“Pošto si megafon istog, kada je “dilovanje” droge u pitanju, što ne prozoveš suprugu zvanično optuženog kriminalca Osmana Mehmedagića Osmice Amelu Šehović? Ona je bila pritvarana zbog “dilovanja” droge!

Što, kada već voliš tu temu, ne prozoveš i “malu Jasminu”, koja je (neiz)liječena narkomanka i pitaš je zašto i dalje pravi fizičke incidente po Sarajevu i odakle joj veliki stanovi i biznis profiti?

Opskurni Mektiću, veliki Srbine i mali doušniče, vi o meni lažima, ja o vama istinom”, napisao je, između ostalog, Radončić.

 

Mektić mu nije ostao dužan. Napisao je na Twitteru: “Vrlo učeni likovnjače, tvoja politika je spala na oko cenzusa, dakle mala koliko i ti i još bi jedino mogla da prođe u Gusinju, gdje ti je i mjesto. Najbogatiji migrant u BiH.”

Podsjetimo, Radončić je ranije komentirao navodne izborne krađe i reakciju pojedinih političara u BiH, nakon čega je reagovao Mektić.

„Kad već govoriš o kriminalu, pomeni Keljmendija i sebe vezano za dilovanje droge. Većeg manipulatora, a manjeg čovjeka u političkom i fizičkom smislu nećeš lako sresti“, poručio je Mektić Radončiću.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...