BMW OTKRIO PRVE DETALJE NOVOG BOLIDA: M5 CS dolazi uskoro (VIDEO)

Prvi čovjek M-odjela Markus Flasch predstavlja novi model čija je premijera zakazana za idući mjesec.

  • Auto

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

BMW je konačno objavio prve službene informacije u vezi s novim M5 CS.

Prvi čovjek M-odjela Markus Flasch predstavlja novi model, čija je premijera zakazana za idući mjesec. Kao što video pokazuje, M5 Competition donosi novi dizajn prednje maske sa zlatnim sjajem, a tu su i žuta svjetla te posebni aluminijski naplatci. Iza njih su karbonske kočnice s crveno obojenim čeljustima. Taman da se pobudi mašta.

I dok se pogled u kabinu još ne nudi, poznato je kako će 4.4 V8 twin-turbo davati do 635 konjskih snaga. Porast snage prati i nešto manja masa pa je realno očekivati i bolje performanse. Ispod 3,3 sekunde do 100 kilometara na sat i više od 305 km/h valja očekivati. 

(Index Auto)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...