BIZARNA SCENA NA AUTOCESTI: Snimak otkrio zašto auto "gleda" u nebo (VIDEO)

Tekst prenosimo sa portala Index.hr i njihove rubrike "Index Auto".

  • Auto

  • 02. Jan. 2021  02. Jan. 2021

  • 0

Poznat je i uzrok ove nesvakidašnje prometne nesreće.

Prometna nesreća se dogodila još prošlog rujna na autocesti u Kini, ali se tek sada proširila društvenim mrežama.

Kako pokazuje snimka iz automobila u prometu, bijela limuzina se kretala autocestom i počela skretati desno prema odvajanju za silazak s autoceste.

Međutim, automobil ostaje između dvije vozne trake, nastavlja ravno i udara u prepreke s vodom. One ga nisu do kraja zaustavile pa je auto na kraju ipak završio na stupu.

Nedavno je na Redditu objavljen video koji zorno pokazuje posljedice nesreće. Dvije suputnice iz automobila stoje uz olupinu, vjerojatno neozlijeđene i očito još uvijek pod stresom. Teško je dokučiti zašto spremnici s vodom nisu zaustavili auto, a neki komentiraju da je vjerojatno bilo premalo vode u njima. 

U svakom slučaju, ovo je još jedan dokaz kako nedostatak opreza u prometu najčešće završi fatalno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...