TUGOM OKOVANI: Pogledajte kako danas izgledaju Posušje i Tribistovo (FOTO)

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je donijelo Odluku o proglašenju 2. januara 2021. godine Danom žalosti u BiH zbog tragične pogibije osmero mladih iz Općine Posušje.

  • Vijesti

  • 02. Jan. 2021  

  • 0

Danas je Dan žalosti u cijeloj Bosni i Hercegovini nakon tragedije u Tribistovu kod Posušja gdje je osmero mladih izgubilo živote u novogodišnjoj noći uslijed gušenja plinom.

Pogledajte kako danas tužno izgledaju Posušje i Tribistovo.

imagePosušje i TribistovoimagePosušje i Tribistovo dan žalosti/

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je donijelo Odluku o proglašenju 2. januara 2021. godine Danom žalosti u BiH zbog tragične pogibije osmero mladih iz Općine Posušje. Odluka je jednoglasno usvojena.

imagePosušje i Tribistovo dan žalosti/imagePosušje i Tribistovo

Zapadnohercegovačka županija proglasila je tri dana žalosti. Danima žalosti na prostoru ZHŽ proglašeni su 2., 3. i 4. janura 2021. godine (subota, nedjelja i ponedjeljak), piše Oslobođenje.

Načelnik općine Posušje također je donio odluku o proglašenju Dana žalosti 2.,3. i 4. januar 2021. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...