VJEROVALI ILI NE: Znali smo da turiste na Jahorini "gule" cijenom parkinga, ali od cijene običnog sendviča zavrtjet će vam se u glavi (FOTO)

Posjetioci i turisti na Jahorini moraju biti spremni na sve.

  • Mini market

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 2

Reporteri "Slobodne Bosne" nedavno su se uvjerili koliko je skup odlazak na olimpijsku ljepoticu Jahorinu. Iako još nogom niste ni kročili na snijeg, morat ćete izdvojiti 15 KM za parking.

No, sada su naše kolege iz "Oslobođenja" potvrdile kako na Jahorini nije dobro ostati ni gladan ako niste sa sobom ponijeli nešto za jelo.

Odlučili su provjeriti najnoviji mit, postoji li zaista sendvič od 15 KM. Vidjeli su ga, postoji. Sastoji se od kukuruzne kifle, nekoliko kriški goveđe pečenice, malo mozzarelle, lista zelene salate i nekoliko kriški paradajza. 

  image Foto: Didier Torche/Oslobođenje

"Olimp" nudi i sendviče za one skromnijeg budžeta, kojima je onaj od 15 maraka preskup. U ponudi su sendvič "Ogorjelica", koji se sastoji od kifle, svinjske pečenice, edamera, rukole i paradajza, a košta "samo" 14 KM. Za one kojima je i ova "superpovoljna" ponuda preskupa, tu je i sendvič "Javor", u kojem je, u odnosu na "Ogorjelicu", rukola zamijenjena zelenom salatom. On košta tek 12 KM.

Što je previše, previše je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...