ĐUKANOVIĆU, NEĆE MOĆI, KRIVOKAPIĆ ODLUČIO: Milov sin ne može da gradi elektranu

Vlada Crne Gore odlučila je da se prekine postupak odobravanja izgradnje dok se ne završi kontrola ugovora.

  • Regija

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Vlada je dala saglasnost da se prekine postupak odobravanja izgradnje objekta male hidroelektrane “Slatina” na vodotoku Slatina u opštini Kolašin, kao i budućih novih malih hidroelektrana, dok radna grupa Ministarstva kapitalnih investicija okonča postupak kontrole procedure i zakonitosti zaključenih ugovora o koncesiji za male HE, prenose "Vijesti".

Malu HE “Slatina” gradi kompanija BB “Hidro”, koja je u suvlasništvu Blaža Đukanovića, sina predsjednika države Mila Đukanovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...