U TESLIĆU NOVA SKUPŠTINSKA VEĆINA: U samom vrhu Skupštine i jedan SDP-ovac

Na konstitutivnoj sjednici danas je formiran lokalni parlament u opštini Teslić i nova skupštinska većina koju čine SDS, SPS Gorana Selaka i SDP. Izabrano je i rukovodstvo lokalnog parlamenta.

  • Politika

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Na konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine Teslić većina je za predsjednika opštinskog parlamenta izabrala Savu Kasapovića iz SPS-a, a za potpredsjednika Mehmeda Dubravca iz SDP-a, prenosi "Tesliconline".

Milovanu Stankoviću (SDS) povjeren je još jedan mandat na funkciji zamjenika načelnika opštine Teslić, a za sekretara Skupštine opštine imenovana je Sanja Đurđević (SPS).

Načelnik opštine, zamjenik načelnika, predsjednik i potpredsjednik Skupštine opštine, sekretar i odbornici položili su danas zakletve.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...