“NIJE TAČNO DA JE MOJ DEDA BIO ŠVALER, HAPSILI SU GA ZBOG VICEVA”: Sve Gidrine tajne otkrio njegov UNUK

Unuk čuvenog glumca Dragomira Bojanića Gidre prije nekoliko godina govorio je o svom dedi i napomenuo da su neke priče koje su kružile o njemu netačne.

  • Kultura

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

Dragomir Bojanić Gidra bio je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca na našim prostorima. Preminuo je pre 28 godina, a za sobom je ostavio kćerku Jelenu koju je dobio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić, ali i unuka, srpskog manekena Jovana Stojanovića, čiji je deda bio rođeni Gidrin brat.

Jovan se prije nekoliko godina osvrnuo na razne priče koje su kružile o legendarnom glumcu.

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno - naveo je on u razgovoru za "Blic".

- Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to hapšenje - otkrio je Jovan tada, piše direktno.rs.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...