NASTAVAK SKANDALA U HRVATSKOJ; OGLASIO SE HOS-ovac: "Neka dođe pred mene i kaže mi da mu ovo smeta, ja ću mu reći razlog"

Nakon odlaska Milanovića, nekoliko članova HOS-a kojima na odorama stoji "Za dom spremni", reagovalo je na njegov potez

  • Regija

  • 22. Jan. 2021  22. Jan. 2021

  • 2

Povodom obilježavanja 28. godišnjice vojno-redarstvene operacije „Maslenica '93“, predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović trebao je učestvovati u programu obilježavanja VRO „Maslenica '93.“ u Zadru. Međutim, Milanović je odbio učestvovati u protokolu i vraća se u Zagreb, javljaju hrvatski mediji.

Predsjednik Hrvatske Milanović odbio je učestvovati u obilježavanju kad je saznao da u protokolu učestvuju i dvije osobe koje na sebi imaju natpis "Za dom spremni". O svemu se predsjednik telefonom čuo i sa premijerom Plenkovićem te je krenuo natrag u Zagreb.

Nakon odlaska Milanovića, nekoliko članova HOS-a kojima na odorama stoji "Za dom spremni", reagovalo je na njegov potez.

- On se okrenuo i bacio nas u smeće davno, ako se sjećate njegove izjave - kazao je jedan HOS-ovac.

Ante Baraba Knez iz zadarskog HOS-a kaže kako su oni službeno dio protokola obilježavanja akcije.

- Prilikom dolaska ovdje rečeno nam je da ljudi koji su u protokolu, idu na polaganje vijenaca. Mi smo u protokolu kao sve udruge Domovinskog rata. Nije bilo nikakvog vrijeđanja gosodina predsjednika, nije bilo ni u planu. Postrojili smo se na početku, protokol je počeo. Ono što Milanović je napravio u Novskoj, i sad je napravio - kazao je za hrvatsku televiziju N1.

- Nek’ dođe pred mene, nek’ mi kaže da mu ovo smeta, ja ću mu reći razlog. Ja i moja braća smo pod ovim znakom krv prolili… - govori i ponavlja kako su dobili poziv da sudjeluju kao sva braniteljska udruženja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...