AKO STE IZGUBILI KLJUČEVE OD AUTA: E, ovako ćete ga otvoriti (VIDEO)

Profesionalci su u stanju otključati automobil bez ključa, ali i bez vidljivih oštećenja.

  • Auto

  • 22. Jan. 2021  23. Jan. 2021

  • 0

I dok je kod kradljivaca vrijeme presudno, ono kojima je otključavanje tuđih automobila legalan posao najčešće imaju daleko bolje uvjete rada. Vrijeme nije presudno, vidljivost je dobra, a nije se potrebno ni skrivati. Šalu na stranu, ovdje je stručnost presudna, baš kao i profesionalni alat, barem ako se želi izbjeći dodatni trošak popravka. 

Video prikazuje primjer otvaranja zaključane Hyundai Elantre. Koliko god vozila bila moderna uvijek postoji način da se kompromitira sigurnosni sustav. U ovom slučaju potrebno je nešto znanja, a za sve ostalo je tu poseban alat.

Dakle, ovaj vozač šlep službe je prvo napuhao zračni jastuk ne bi li povećao zračnost prema B nosaču i oslobodio pristup bravi. Jedan mali potez bio je dovoljan da se otključa auto. Alarm se aktivirao, ali s obzirom na to da nije riječ o provali, to nikoga nije zabrinulo. 

(Index Auto)      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...