TUŽNA VIJEST: Marija iz "Žikine dinastije" preminula u 57. godini...

Vijest o glumicinoj smrti objavio je njen prijatelj Dušan na Facebook.

  • Kultura

  • 26. Jan. 2021  26. Jan. 2021

  • 0

Proslavljena jugoslavenska glumica Rialda Kadrić, poznata po ulozi Marije u filmskom serijalu "Žikina dinastija", preminula je u 57. godini.

Kako prenose srbijanski mediji, preminula je sinoć u Atini, gdje je živjela posljednjih godina.

Nakon te uloge u popularnom serijalu, mnogi su joj predviđali svijetlu budućnost, ali je Rialda Kadrić odabrala život bez glumačkih uloga.

Dugo je živjela u Londonu.

Vijest o glumicinoj smrti objavio je njen prijatelj Dušan na Facebooku, koji je ovu informaciju potvrdio za "Kurir".

- Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se poslije ne znam ni ja koliko vremena – sva kriza i depresija zbog korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom, jer pokušavam da budem jak i preživim – kazao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...