„SVE OVO REČE POTRČKO ŠEFA ŠTO SE GRLI S KORDIĆEM…“: Ambasadorica Martina Mlinarević progovorila o skandalu u Ministarstvu vanjskih poslova BiH, iza svega stoji odani Čovićev vojnik

Ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj i Slovačkoj Martina Mlinarević oglasila se nakon novog skandala u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 02. Feb. 2021  02. Feb. 2021

  • 3

Tako je Mlinarević na Twitteru komentirala istup Josipa Brkića, zamjenika ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković.

„Zamjenik o ministrici Ministarstva kojeg trebam/o predstavljati u svijetu, javno. Vođa progona mene u instituciji. Čovjek koji IMA diplomu. Ne može se dobra učiniti za BiH koliko je sustavno i svakodnevno sramotite. Sve ovo reče potrčko šefa što se grli s Darijem Kordićem“, poručila je Mlinarević.

Image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...